Magyar nyelv English version Performan Group

Új Magyarország Fejlesztési Terv

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.

Új Magyarország Fejlesztési Terv
Komplex szoftver saját igényekre
Közép-Magyarországi Operatív Program
Vállalati Folyamatmenedzsment és elektronikus kereskedelem c. pályázat
KMOP-1.2.5-09-2009-0053
 
Projekt leírás:
A PerforMAN Kft fő tevékenységeként munkaerő közvetítéssel foglalkozik.
A pályázatban megpályázott szoftverfejlesztési projekt átfogó rendszertámogatást fog nyújtani munkánkhoz, ami nagyban növeli hatékonyságunkat. A megpályázott modulok egységes rendszert alkotva segítik az internetes megjelenésünkön keresztül pályázók adatbázisba regisztrációját, a rögzített adatok kereshetőségét számos feltételrendszer szerint, a folyamatok kontrollját és statisztikáját, ügyfeleink hatékonyabb kiszolgálását valamint a webes elérés biztosításán keresztül távoli szerveren végezhető internetes távmunka kialakítását.
A rendszer használatával minden munkakörben dolgozó kollégánk könnyebben érheti el az általa végzett részfolyamatban a szükséges eredményeket. A backoffice a pályázati anyagok adminisztrációjában, a kutatás az adatbázis lekérdezésében és a keresési listák összeállításában, a tanácsadók a keresés felügyeletében és a projekt vitelében, valamint az ügyfélmenedzsmenti munkában kap segítséget. Az ügyvezetés magasabb szinten lesz képes a projekteket, erőforrásokat kontrollálni és statisztikákkal támogatni a működést.
A rendszer önmagában alkot működőképes egységet, más, jelenleg működő informatikai rendszerekhez nem kapcsolódik direkten (leszámítva az MS Office-ban tárolt anyagok rendszerezését). A projekt szoftver minden területen szolgáltat dokumentumokat a felhasználók számára. 
A projektekről alapvetően a keresési listák, un. "long list" valamint "short list" anyagok előállításában, a menedzsment számára vezetői riportok generálásában nyújt segítséget.
 
Kedvezményezett neve és elérhetősége:
PerforMAN Quality Executive Search Kft.
1117 Budapest, Szerémi út 7/B. 1.em. 105.
 
Közreműködő szervezet neve és elérhetősége:
MAG - Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.
Levelezési cím:1539 Budapest, Pf.: 684
Telefon: (+36) 40 200 617
Fax: (+36 1) 465 8503eu A projekt az Európai Unió támogatásával,
az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.

 
 
 
 
LinkedIn Facebook