Magyar nyelv English version Performan Group

Vezetői tanácsadás

Támogatjuk a helyes vezetőkeresési döntés meghozatalában.

Vezetői tanácsadás

Egy vezetőkeresési projekt igénye gyakran más szervezeti disszonanciákat is felszínre hozhat.

Sokszor egy adott divízió vezetőcseréje tűnik a leginkább célra vezető megoldásnak egy szervezet hatékonyságának fejlesztésére. Ez azonban nem mindig van így. Érdemes megvizsgálni milyen szervezeti, kulturális, együttműködési vagy kommunikációs folyamatok vezetnek egy vezetőkeresési projekt elindításához, ugyanis jelentősen segíthet majd az új vezető gyors és hatékony beillesztésében, ha előre tisztázzuk az okokat és változtatunk a szervezet működésén, ha valós eredményt akarunk elérni.

Számos esetben alkalmazunk 360 fokos felmérést; interjús, vagy tesztes adatgyűjtést a részletes helyzetkép kialakításához.

Objektív képpel rendelkezve a szervezet és a környezet elvárásairól és véleményéről, könnyebb meghozni a döntést a fejlesztésről vagy új vezető bevezetéséről.

A külső keresés elindítása előtt mindenképp érdemes lehet megvizsgálni a szervezeten belül rejlő potenciálokat is. Az általunk nyújtott fejlesztési centrum megoldások (DC) alkalmazásával az alkalmasnak tartott belső munkatársak mérése objektív alapot képes adni a pozíció betölthetőségéről.

Tanácsadóink aktív munkaerő-piaci ismereteivel tudják segíteni Önt abban az esetben, ha szeretné összehasonlítani a belső jelöltek mért eredményeit a munkaerő-piaci keresésben várható jelöltek kompetenciáival.

Ha a vezetői pozíció külső betöltése mellett dönt, professzionális online támogató  rendszerünk használatával folyamatosan részese lesz a megfelelő jelölt megtalálásának.

Igénye esetén speciális kiválasztási centrummal (AC) is tudjuk segíteni a legalkalmasabb jelölt kiválasztásában.

Támogatást nyújtunk az új vezető beillesztésében is. A felvételt követően coachinggal kísérjük a vezető első néhány hónapját és akkreditált fejlesztési divíziónk segítségével segítjük megtalálni a legmegfelelőbb eszközöket és módszereket - többnyire tréning, coaching, workshop és mentoring technikákkal - a csapattal való együttműködés gyors kialakítását.

 
 
 
Kapcsolat

Kapcsolat

 
bővebben
 
Executive Search, Fejvadászat

Executive Search, Fejvadászat

Minden esetben törekszünk az ügyfél által definiált munkaerő-piaci szegmens teljes átkutatására és a jelöltkör alapos szűrésével a legalkalmasabb pályázók megtalálására és bemutatására.

 
bővebben
 
 
LinkedIn Facebook