Magyar nyelv English version Performan Group

Executive Search, Fejvadászat

Minden esetben törekszünk az ügyfél által definiált munkaerő-piaci szegmens teljes átkutatására és a jelöltkör alapos szűrésével a legalkalmasabb pályázók megtalálására és bemutatására.

Executive Search, Fejvadászat

Magyarországon minden iparágban és geográfiai régióban végzünk kereséseket, és számos esetben töltöttünk be sikeresen európai regionális felelősségkörű pozíciókat is.

Sikereink legfontosabb kulcsa jól kidolgozott módszereink mellett összeszokott, hatékony csapatunk, amely mind a kutatásban, mind a kiválasztásban a nemzetközi sztenderdeknek megfelelő munkamódszerekkel dolgozva ér el magas színvonalú eredményt. Emellett hazai helyismeretünkre is építve versenyelőnyként számos egyedi technikát is alkalmazunk a hatékonyság további növelésére.

Nem csak munkatársi gárdánk felkészültsége, hanem 2008 júniusától az egyik legkorszerűbb, kifejezetten erre a célra tervezett és kialakított, a legmagasabb ügyfél-igényeket is kiszolgálni tudó irodánk is támogatja projektjeink magas színvonalú végrehajtását.

2010 óta projektjeinket - Magyarországon egyedülállóan - ügyfeleink 100%-os transzparenciával, online követhetik a projekt teljes időszaka alatt. Ez biztosítja, hogy a projektek érdekeltjei (stake holderek) mindig informáltan és proaktívan tudjanak együttműködni.

 

Az executive search projektek alatti együttműködés lépéseit megismerhetik prezentációnk segítségével:

 
 
 
Kapcsolat

Kapcsolat

 
bővebben
 
Vezetői tanácsadás

Vezetői tanácsadás

Támogatjuk a helyes vezetőkeresési döntés meghozatalában.

 
bővebben
 
 
LinkedIn Facebook