Magyar nyelv English version Performan Group

Szolgáltatásaink

A Performan Quality Executive Search szolgáltatásai három fő terület köré csoportosulnak: vezetők keresése executive search módszertannal (fejvadászat); vezetők támogatása minden területen; professzionális online projekt-követés.


FEJVADÁSZAT EXECUTIVE SEARCH MÓDSZERTANNAL

Vezetőkeresési tanácsadóink 7-15 éve ezen a területen dolgozó, széles piacismerettel, projekttapasztalattal és referenciákkal bíró szakemberek. Minden projektünk egy egyedi ügyfél-igényre szabott megoldás. Közös bennük a magas hozzáadott értékű, rendkívül alapos kutatás, a Magyarországon egyedülálló, 100%-os transzparencia a projektmenedzsmentben és a kompetencia alapú megközelítéssel végzett kiválasztás, amelyet részletes és személyes riporting kísér.

 

VEZETŐK TÁMOGATÁSA MINDEN TERÜLETEN

Vezetői támogatások közé soroljuk azokat a konzultációs területeket, amelyek rendszerint egy vezetői pozíció megnyitása előtt a szervezettel, változással, problémamenedzsmenttel kapcsolatos tanácsadási tevékenységet jelentik. Ebben a folyamatban helyet kap interjú, consulting, coaching vagy mentoring jellegű együttműködés, valamint tesztes, esetenként belső kiválasztási centrumot (AC/DC) igénylő kiválasztás is. A vezetőkeresési projekt lezárultát követen pedig segítünk a jelölt csapatba integrálásában is.

 

PROFESSZIONÁLIS PROJEKT-KÖVETÉS

A legmodernebb eszközök a vezetőkeresésből sem maradhatnak ki! Egy professzionális szolgáltatást a folyamatos innováció és a vevők igényeinek mind hatékonyabb kiszolgálása jellemez. Támogatórendszerünk segítségével a kor követelményeinek megfelelően valós időben kísérheti figyelemmel és kezelheti magas prioritású projektjeit.

 
 
 


Kapcsolat

Kapcsolat

 
bővebben
 
Executive Search, Fejvadászat

Executive Search, Fejvadászat

Minden esetben törekszünk az ügyfél által definiált munkaerő-piaci szegmens teljes átkutatására és a jelöltkör alapos szűrésével a legalkalmasabb pályázók megtalálására és bemutatására.

 
bővebben
 
Vezetői tanácsadás

Vezetői tanácsadás

Támogatjuk a helyes vezetőkeresési döntés meghozatalában.

 
bővebben
 
 
LinkedIn Facebook