Magyar nyelv English version Performan Group

Sikeres 10 év a vezetői tanácsadásban

A minap ünnepeltük alapításunk 10. évfordulóját. Egy ilyen évforduló mindig jó alkalom a visszatekintésre, és a legjelentősebb események felidézésére. Büszkék vagyunk arra, hogy az eltelt tíz év alatt minőségi szolgáltatásainkkal, komplex szemléletünkkel és folyamatos innovációinkkal kiemelt piaci szereplővé váltunk a minőségi HR szolgáltatásokat nyújtó vezetői tanácsadási piacon.

2013. szeptember 30. · Performan Group hírei · Performan
Sikeres 10 év a vezetői tanácsadásban

Cégünk PerforMAN Tanácsadó Kft. néven alakult 2003 szeptemberében. Az induláskor két tanácsadóval működő cég ma hét főállású munkatárs mellett közel negyven együttműködő partnerrel dolgozik folyamatosan a megbízói sikerességének növelésén.

A szolgáltatásaink palettája lefedi a vezetői és HR tanácsadás szinte teljes spektrumát. A vezetőkeresési (executive search) tevékenység mellett dolgozunk toborzási, szervezetfejlesztési, és kompetenciafejlesztési, coaching és komplex HR feladatok megoldásán is. Tréning- és szervezetfejlesztési palettánk az új igények, és a legkorszerűbb megoldások révén folyamatosan bővül.

Az elmúlt években több mint kétszáz esetben helyeztünk el vállalati felső- és középvezetőket, valamint közel százötven kulcspozícióban dolgozó munkatársat kerestünk megbízóink számára. Az általunk tartott tréningek során több mint ezer munkavállaló vezetői- és kompetenciafejlesztésén dolgoztunk. Vállalati rendszerfejlesztési, kihelyezett tanácsadási, coaching és outplacement munkáink szintén több mint ezer ember napi sikerességét támogatták.

A tizedik évfordulót most is egyedi innovációkkal ünnepeljük. Nemrég vezettük be a cégcsoportot egységesen bemutató új arculatot és új weboldal rendszerünket; az évfordulón indítottuk el az executive search területen egyedi előnyöket kínáló projekt- és ügyfélmenedzsment rendszerünk tovább finomított, 2.0-s verzióját; és ezt a célt szolgálják az egyelőre még háttérben zajló szervezeti és működési megújulási folyamataink is.

 

Kapcsolódó tartalom:

A Performan Group története

Referenciák

 

 

Kapcsolódó cikkek

 
LinkedIn Facebook