Magyar nyelv English version Performan Group

Megújult a JobNeked közösségi álláskereső!

Közösségi oldalunk megújulva várja az álláskeresőket és a hirdetőket.

2015. március 26. · Performan Group hírei · Talent Selection

Több hónapos feljesztés eredményeképpen megújult a JobNeked közösségi álláskeres oldal. A korábbi Facebookon belül működő alkalmazás immár saját domainen érhető el a www.jobneked.hu címen.

A felhasználói visszajelzések alapján a JobNeked könnyebben kezelhetővé tettük, az aktuális trendekhez igazodva alakítottuk át a megjelenését.

A korábban regisztrált tagok továbbra is használhatják a Facebookkal történő bejelentkezést, de ezzel párhuzamosan lehetővé vált az e-mailes regisztráció is az új felhasználók számára.

Az oldal célja megmaradt: a közösség erejének segítségével támogatni az álláskeresőket, hogy minél hamarabb megtalálják álmaik állását. A cégek számára továbbra is ingyenes a hidetések feladása, és bíztatunk minden keresőt is, ha máshol megpályázni érdemes ajánlatot talál, küldje azt el a közösségnek. Így mindenki több száz, akár több ezer állásajánlat között böngészhet!

Az állások között kulcsszavak alapján és kategóriák szerint is lehet keresni, továbbá a felhasználó előre megadott preferenciái alapján az oldal automatikusan is ki tudja listázni a személyre szabott, ajánlott hirdetéseket.

 

Mitől más a JobNeked más, mint a többi álláskereső portál?

  • Az itt szereplő hirdetéseket a közösség tagjai töltik fel az adatbázisba, ahol bárki szabadon kereshet.
  • A tagok állásfeltöltők is egyben, így mindenki több száz új ajánlatból válogathat.
  • Mindenkinek minden INGYENES

Ha látsz egy álláshirdetést, töltsd fel díjmentesen a Jobneked oldalára ezzel segíthetsz, hogy mindenki könnyebben rátaláljon álmai munkahelyére és te is megtalálhatod azt mások segítségével!

 

Az oldal ide kattintva érhető el:

http://www.jobneked.hu/

 

 

 
 
LinkedIn Facebook