Magyar nyelv English version Performan Group

NYÍLT TRÉNING SOROZATUNK KÖVETKEZŐ ÁLLOMÁSA BUDAPEST

Folytatódik nyílt tréningsorozatunk, következő állomásunk Budapest!

2017. június 12. · Általános hírek · Developmen

A Performan Group saját több évtizedes direkt keresési és toborzási tapasztalata, valamint nemzetközi nagyvállalatok és tanácsadói hálózatok know-how-ja alapján KOMPETENCIA-ALAPÚ GONDOLKODÁS ÉS INTERJÚZÁS egynapos nyílt képzést tart országszerte, amelynek a következő állomása:

BUDAPEST – JÚNIUS 29.

 

A gyakorlatorientált egynapos tréning keretein belül választ kaphat többek között a következő kérdésekre:

  • Mit jelent, miért teszi hatékonyabbá a kompetencia-alapú HR egy vállalat működését? Miért érdemes kompetencia-rendszer szemlélettel dolgozni?
  • Milyen gyakorlati eszközöket lehet alkalmazni a kompetencia-alapú kiválasztásban?
  • Hogyan lehet nagy hatékonyságú és magas beválási arányt hozó kiválasztást megvalósítani kompetenciainterjúval? Csökkenthető-e ezzel a fluktuáció?
  • Vezetőként vagy HR-esként hogyan lehet kompetencia-alapú, strukturált interjút előkészíteni és levezetni? (pl. "STAR" interjútechnika)
  • Hogyan lehet mélyíteni, magasabb szintre emelni a már meglévő interjútechnikai tudást (pl. "SPENCER-modell)?


A TRÉNINGET TARTJA:

Székely Sándor (48) – ELTE, London Business School MBA

20 év tapasztalattal rendelkezik vezetőkeresésben és kiválasztásban, szervezetfejlesztésben, kompetenciarendszerek építésében. Akkreditált teszt tanácsadó számos személyiség, viselkedés, motiváció mérési eszköz használatában. Gyakorlott tréner és AC/DC tanácsadó.
15 éve tart tréningeket HR témákban, melyen már több mint 1000 vállalati vezető vett részt.
2003 óta ügyvezetője a minőségi HR szolgáltatások nyújtásával foglalkozó Performan Groupnak.

 

RÉSZVÉTELI DÍJ:

A nyílt tréningen való részvétel díja: 70.000 Ft+Áfa/fő (kis létszámú csoportokban, előregisztráció alapján, a jelentkezések sorrendjében), mely az étkezések díját is magában foglalja.

Jelentkezési határidő: 2017. június 23.

Gyakorlatorientált képzés, mely azonnal alkalmazható eszközöket nyújt, és a részvételhez is különböző KEDVEZMÉNYEK vehetőek igénybe:

  • Előregisztrációs kedvezmény 2017. június 20-ig: -10% kedvezmény.
  • Felső vezetőknek és HR vezetőknek további -30% kedvezmény.

 

JELENTKEZÉS:

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük, jelentkezési szándékát, illetve esetleges kérdéseit a performan@performan.hu címünkre küldje el nekünk.

 

KORÁBBI RÉSZTVEVŐINK MONDTÁK:

"Nagyon tetszett a workshop strukúrája, ahogyan körbejártuk az interjúztatási lehetőségeket, megbeszéltük a résztvevők által alkalmazott technikákat, és fokozatosan jutottunk el a kompetencia alapú kiválasztásig. Tetszett az, hogy az egész nagyon interaktív és gyakorlatias volt, mindamellett, hogy az elméleti háttérről sem feledkeztél meg. Számomra nagyon meggyőző volt, hogy a kompetencia alapú kiválasztással sokkal biztosabban célba érünk, mint az egyéb interjútechnikákkal"

Bartha Alíz, HR Advisor, KRKA Magyarország

 

"A tréninget mindketten, Angi és én is nagyon élveztük! Egy tréning hatékonyságában a hitelesség az egyik legfontosabb hozzáadott érték, ami a tréner témával kapcsolatos érzékenységében, nyitottságában abszolút tapasztalható volt.  A saját élményen keresztüli megtapasztalást segítő gyakorlati feladatok megmutatták, hogy a senioritás még messze nem azt jelenti, hogy már nincs mit tanulni, hiszen soha nem lehetünk “eléggé készen”, főleg egy olyan dinamikusan változó pályán, mint a HR. Értékes, insipáráló gondolatokat és ötleteket kaptunk, s ezeken keresztül közelebb kerültünk azokhoz a megoldásokhoz, amelyek a jelenlegi feladatainkat támogatni tudják.

A kompetenciaértékelési rendszerünk koncepcionálása  során figyelembe fogjuk venni azokat a szempontokat, módszertani eljárásokat, amelyekről a tréningen beszéltünk."

Pintér Henriette és Liczmayer Angéla HR Managerek, KAYSER Automotive Hungária

 

"Igazán hasznos és alkalmazható tudást kaptunk, amire azóta próbálok is hangsúlyt fektetni.  Remélem a jövőben még lehetőségem nyílik további tréningeken részt venni Nálad, ahol tovább fejleszthetem a tanultakat. Még egyszer köszönöm a remek napot!"

Stárits Alexandra, HR Business Partner, HBPO Automotive Hungária Kft.

 

"Nagyon örülök, hogy részt vehettem a tréningen! Noha nem vagyok profi HR-es, sok olyan információt hallottam, amit biztosan be tudok építeni a napi munkába. Különösen tetszett a kártyás-szisztéma, hiszen segít a munkakörök és az elvárások rendszerezésében, a lényeges és a lényegtelen elválasztásában."

Dr. Peller Katalin, ügyvezető, Nyomda és Papíripari szövetség

 

Kapcsolódó cikkek

 
LinkedIn Facebook