Magyar nyelv English version Performan Group

Tegye elérhetővé magát!

Töltse ki adatlapunkat és vegye fel velünk a kapcsolatot.

Tegye elérhetővé magát!

A Performan Quality Executive Search minden munkatársa elemi érdekének tekinti hosszú távú, aktív pályázói kapcsolatok és fenntartását. Nálunk minden jelölt ugyanolyan fontos ügyfél, mint a megbízóink!

Pozícióinkat mindig megbízóink elképzelései szerint vezetett aktív kutatással töltjük be, ezért ezek nem jelennek meg a nyilvánosság előtt. Ahhoz, hogy az Ön számára megfelelő időben és alkalommal segíteni tudjunk Önnek, kérjük itt tegye elérhetővé magát számunkra, hogy aktív kereséseink során a legmegfelelőbb ajánlattal kereshessük meg Önt. 

Minden mező kitöltése kötelező!
Email cím
 
Vezetéknév
 
Keresztnév
 
Telefonszám
 
Önéletrajz csatolása
 
Biztonsági kód
 
 
 
 
 
 

Nálunk biztonságban tudhatja magát. Jelentkezése esetén anyagát a legnagyobb bizalmassággal kezeljük, arról az Ön hozzájárulása nélkül harmadik fél számára semmilyen tájékoztatást nem adunk.

Amennyiben Ön személyre szabott vezetői tanácsadói támogatást szeretne igénybe venni, kérjük, jelezze ezt pályázati anyagában, vagy egyeztessen időpontot munkatársunkkal, hogy ez ügyben fel tudjuk venni Önnel a személyes kapcsolatot.

Elérhetőségünk: performan@performan.hu, 06-1-203-6568

 
 
 
Kapcsolat

Kapcsolat

 
bővebben
 
Álláskeresési stratégia

Álláskeresési stratégia

A globális világgazdasági válság kitörése óta megváltozott a vezetői álláskeresés stratégiája.

 
bővebben
 
Operatív lépések

Operatív lépések

A jól megírt életrajztól az interjúkig.

 
bővebben
 
CXO Career Coaching

CXO Career Coaching

Több mint 15 éves vezetőkeresési gyakorlat, valamint 5 éves intenzív termékfejlesztés segíti azokat a felsővezetői pályázókat akik az aktív CXO Career Coaching szolgáltatásunkat veszik igénybe. Nem veszíthet semmit - garantált állásinterjú az elvállalt Coachee-k számára!

 
bővebben
 
 
LinkedIn Facebook