Magyar nyelv English version Performan Group

Ha Ön vezetői állást keres

Hosszú évek tapasztalata mutatja, hogy a vezetők - akik talán a legtöbb esetben találkoznak munkájuk során álláskeresőkkel és vezetnek állásinterjúkat - a leginkább segítségre szorulók következő karrierlépcsőjük megtalálásakor.

Ha Ön vezetői állást keres

Ennek egyik legfőbb oka, hogy a vezetői álláspiac - a munkaerő-piaci piramis felfelé szűkülésével - egyre kevesebb lehetőséget nyújt, amely pozíciók betöltéséért egyre élesebb verseny folyik. Másrészt az eddig megszokott kiválasztási szituációban való jó szereplés nem egyértelmű következménye a korábbi vezetői vagy interjús gyakorlatnak. A jó értelemben vett karrier végigkíséri az életünket, emiatt nem lehet ezzel kizárólag tűzoltásszerűen foglalkozni. A következőkben a teljesség igénye nélkül igyekszünk néhány új nézőponttal segítséget nyújtani azoknak a vezetőknek, akik ilyen helyzet előtt állnak.

 

Ha Ön vezetői állást keres, tegye elérhetővé magát tanácsadó kollégáink számára, hogy keresési projektjeink alkalmával minél hamarabb megtaláljuk Önt!

A weboldalunkon található tartalmak további segítséget nyújtanak az álláskeresési stratégia megalkotásától kezdve, végigvezetve Önt a különböző lépéseken keresztül a jól megírt önéletrajztól kezdve a sikeres interjúig.

Igény esetén tapasztalt kollégáink CXO Career Coaching keretében, állásinterjú-garanciával személyes támogatást nyújtanak Önnek a legmegfelelőbb állás megtalálásában.

 
 
 
 
LinkedIn Facebook